Profilbillede af/photo of Poul Breil-Hansen

Merkur Kommunikation er et kommunikationsbureau, der hjælper videns- og teknologitunge virksomheder samt foreninger med at skabe forretningsresultater gennem kommunikation, omdømmepleje og storytelling.

Merkur Kommunikation bliver drevet af Poul Breil-Hansen, der er specialiseret i at formidle fagligt komplekst stof på en levende og forståelig måde.

 

 

 

Nyheder

2023:

> Artikler om 'bevidst ledelse'
Vi har assisteret Maximize Consult med en stribe artikler inden for ledelse og 'it-service' - for eksempel om 'Bevidst ledelse er nøglen til moderne ledelse' og "Bevidst ledelse er nøglen til succesfulde projekter".

2022:

> Vild vækst - sådan håndterer du vækstrejsen fra ti til tusind medarbejdere
Vi har bistået Lasse Mønsted med at skrive bogen "Vild vækst - sådan håndterer du vækstrejsen fra ti til tusind medarbejdere". Det var en sand fornøjelse.

2020-2023:

> Redaktion af specialmedierne Installatør/installator.dk og SCM+Logistik/scm.dk
Merkur kommunikation har i tæt samarbejde med Horisont Gruppen insourcet redaktionen af de to specialmedier. Det gælder både print og web og involverer en række nye digitale tiltag inden for partnerskabsmodeller og native advertising.

2018-19:

> Redaktion af medlemsmagasinet Taxi
Merkur Kommunikation har insourcet redaktionen af Taxi, der er medlemsmagasin for brancheorganisationen Dansk Taxi Råd, i hele 2018. Foreningen fusionerer den 1. januar 2019 med Danske Busvognmænd og danner den nye mere slagkraftige organisation Dansk PersonTransport.

> Redaktion af specialmagasinet SCM+Logistik
Jeg tager i 2019 hul på det 21. år som redaktør og journalist på magasinet SCM+Logistik – og det bliver bare sjovere og sjovere.

> Whitepapers
Vi leverer whitepapers og større faglige artikler om forandringsledelse, adfærdsledelse, projektledelse, agil projektledelse, rollebaseret ERP, it-strategi, arbejdskapital, kundeorienteret effektivisering, produktivitet og it o.s.v. til flere forskellige kunder. Se ét eksempel her.

> Blogs og content med dyb faglighed
Vi leverer blogs, faglige artikler, long stories, short stories, kronikker og meget andet content om emner som transport management, e-handel og home delivery, ruteplanlægning, supply chain segmentering, business angel investeringer, personligt lederskab o.s.v.

> Kundehistorier, cases, testimonials…, der demonstrerer din værdiskabelse for dine kunder
Merkur Kommunikation leverer løbende kundehistorier i alle formater, størrelser og længder til mange forskellige kunder. Vi lægger vægt på at tage ansvar for processen, for at kundens kunde får en god oplevelse og ikke mindst for, at læseren får en troværdig og læseværdig fortælling. Se ét eksempel her.

2017:

> Ghostwriting af bog om business angel investeringer
Merkur Kommunikation har bistået med at skrive bog om, hvordan almindelige danskere med fordel kan investere i opstartsvirksomheder. Bogen blev skrevet i et intenst samarbejde henover fire måneder.

> Ghostwriting af forskningsbaseret bog om strategisk sourcing
Merkur Kommunikation har bistået med at skrive anden halvdel af forskningsbaseret bog om strategisk sourcing.

> Ghostwriting af bog om personligt lederskab
Merkur Kommunikation har bistået med at skrive bog om personligt lederskab med rødder i asiatisk kampkunst.

> Velkommen til Descartes Systems Group som ny kunde
Merkur Kommunikation har indgået aftale med canadiske Descartes Systems Group om PR og kommunikation til det nordiske marked.

2016:

> Bog: Den stærke værdikæde
Poul Breil-Hansen har sammen med konsulent Einar Scholte og professor Jan Stentoft skrevet bogen "Den stærke værdikæde - sådan skaber du konkurrencekraft".

> Kronikker i Dagbladet Børsen
”Go slow to go fast”, ”Den smarte offentlige indkøber” og ”CEO’ens nytårsforsæt: Vækst og customer centric lean” er titler på kronikker om effektivitet, som Merkur Kommunikation har hjulpet Valcon med at forfatte. Skal vi også hjælpe dig med en kronik, blog eller andet? Se www.borsen.dk

> Velkommen til Innovater som ny kunde
Innovater er innovativ virksomhed inden for udvikling af ejendomsprojekter på op til 5.000 m2. Vi bistår Innovater med at øge kendskabsgraden i den meget differentierede målgruppe. Se www.innovater.dk

> Content og tekst til for EG A/S
Merkur Kommunikation leverer tekst og content til alle former for marketing på web og print fra EG A/S,

 > Konferencer om supply chain udfordringer
Merkur Kommunikation har i ti år bistået Post Danmark og 3rd Dimension med koncept, indhold og taleremner til en stribe supply chain konferencer med 100-200 deltagere.

2015 og tidligere:

> Bog: Relationer skaber resultater
Poul Breil-Hansen har sammen med Einar Scholte, Valcon skrevet bogen ”Relationer skaber resultater”, der er udgivet på Gyldendal Business. Har du et bogprojekt, du gerne vil have hjælp til at folde ud?

> TravelpoolEurope er en unik forretningsmodel
TPE er verdens eneste medlemsejede shared service center inden for forretningsrejser. Vi hjælper med at kommunikere den unikke mulighed for, at større og mellemstore virksomheder kan outsource og opnå bedre samt billigere rejseindkøb og -administration.

> Velkommen til EG Produktion & Logistik som ny kunde 
EG har etableret en 250 mand stor division målrettet produktions- og logistibehov i skandinaviske virksomheder. Vi byder EG P&L velkommen som ny kunde i Merkur Kommunikation  

> Velkommen til E*MBA Alumni University of Aarhus som ny kunde
Vi byder alumni foreningen fra Executive MBA - Ledelse i forandring fra Handelshøjskolen Aarhus Universitet velkommen som kunde i Merkur Kommunikation.

>Merkur kommunikation har insourcet redaktionen af Supply Chain Magasinet 
Supply Chain Magasinet og portalen www.scm.dk er Danmarks førende medie om supply chain management, logistik og produktion.

>Verdens bedste til at have kunder
Vi fortæller historien om grossisten, der ville være verdens bedste til at have kunder, se historien her

>Ny bog om leanledelse i service
Merkur Kommunikation har bistået med at skrive bogen "Den gode leanleder", se mere om bogen her

>Website for InnovaCon
Merkur Kommunikation har leveret struktur og tekst til www.innovacon.dk, menswww.neolab.dk har designet.

>Undersøgelse om offshoring
Merkur Kommunikationhar hjulpetkunde med at analysere og præsentere undersøgelse om danske virksomheders etablering af produktion i billiglande. Det har blandt andet afledt en helsidedækning i Børsen Executive. Hent undersøgelsen som pdf-fil.

>Skandinavisk aftale med Dematic 
Merkur Kommunikation har indgået aftale med Dematic om at varetage Dematics kommunikation i Skandinavien, læs mere om Dematic her

>Historien om succesfuld innovation
Merkur Kommunikation har skrevet en avis om B&O Automotives succesfulde innovationsforløb med Audi. Det resulterede blandt andet i en helsides artikel i Børsen Executive fredag den 20. juni, hent avisen her

>Ny bog om sourcing Sourcing
Sammen med Einar Olsen, Valcon Sourcing har Poul Breil-Hansen skrevet bogen Sourcing, læs mere her

© 2008 - 2023 Merkur Kommunikation      Design & CMS: ITFirmaet