Profilbillede af/photo of Poul Breil-HansenMerkur Kommunikation er et kommunikationsbureau. Vi hjælper videns- og teknologitunge B2B virksomheder med at skabe forretningsresultater gennem kommunikation, omdømmepleje og storytelling.

 

Merkur Kommunikation bliver drevet af Poul Breil-Hansen, der har specialviden om komplekse erhvervsemner som fx. supply chain management, forretnings-it, procesoptimering, målstyring, strategiudvikling og -eksekvering, økonomistyring, innovation, CSR m.m.

 

 

Nyheder

>Hvad er S&OP for en fætter?
Vi har skrevet en serie blogs til transformationTools.dk, der går i dybden med begrebet sales & operations planning (S&OP).  Hvad det er, hvorfor er det vigtigt og hvordan skaber det værdi? 

>Ny bog om innovation i værdikæden
Poul er medforfatter til en ny bog skrevet sammen med partner Einar Scholte, Implement og professor Jan Stentoft, SDU. "Den stærke værdikæde - sådan skaber du konkurrencekraft" giver en opskrift på, hvordan værdikæden kan vende op og ned på din virksomheds konkurrencekraft. Læs mere på www.ctflab.dk 

>TravelpoolEurope er en unik forretningsmodel
TPE er verdens eneste medlemsejede shared service center inden for forretningsrejser. Vi hjælper med at kommunikere den unikke mulighed for, at større og mellemstore virksomheder kan outsource og opnå bedre samt billigere rejseindkøb og -administration.

>Velkommen til EG Produktion & Logistik som ny kunde
EG har etableret en 250 mand stor division målrettet produktions- og logistibehov i skandinaviske virksomheder. Vi byder EG P&L velkommen som ny kunde i Merkur Kommunikation  

>Velkommen til E*MBA Alumni University of Aarhus som ny kunde
Vi byder alumni foreningen fra Executive MBA - Ledelse i forandring fra Handelshøjskolen Aarhus Universitet velkommen som kunde i Merkur Kommunikation.

>Merkur kommunikation har insourcet redaktionen af Supply Chain Magasinet 
Supply Chain Magasinet og portalen www.scm.dk er Danmarks førende medie om supply chain management, logistik og produktion.

>Verdens bedste til at have kunder
Vi fortæller historien om grossisten, der ville være verdens bedste til at have kunder, se historien her

>Ny bog om leanledelse i service
Merkur Kommunikation har bistået med at skrive bogen "Den gode leanleder", se mere om bogen her

>Website for InnovaCon
Merkur Kommunikation har leveret struktur og tekst til www.innovacon.dk, mens www.neolab.dk har designet.

>Undersøgelse om offshoring
Merkur Kommunikationhar hjulpetkunde med at analysere og præsentere undersøgelse om danske virksomheders etablering af produktion i billiglande. Det har blandt andet afledt en helsidedækning i Børsen Executive. Hent undersøgelsen som pdf-fil.

>Skandinavisk aftale med Dematic 
Merkur Kommunikation har indgået aftale med Dematic om at varetage Dematics kommunikation i Skandinavien, læs mere om Dematic her

>Historien om succesfuld innovation
Merkur Kommunikation har skrevet en avis om B&O Automotives succesfulde innovationsforløb med Audi. Det resulterede blandt andet i en helsides artikel i Børsen Executive fredag den 20. juni, hent avisen her

>Ny bog om sourcing Sourcing
Sammen med Einar Olsen, Valcon Sourcing har Poul Breil-Hansen skrevet bogen Sourcing, læs mere her

© 2008 - 2013 Merkur Kommunikation      Design & CMS: ITFirmaet